Om skiftpejs.dk

Din danske webshop til kvalitets pejse og tilbehør
VI GØR LIVET NEMMERE FOR DIG

Vi har samlet alt, du har brug for til opvarmning af hjemmet med kvalitetspejse og tilbehør ét enkelt sted – skiftpejs.dk

BEDST I TEST

Vi har testet mere end 200 forskellige ovne.

Derfor kan vi tilbyde, det bedste på det danske marked. På skiftpejs.dk er du sikret top kvalitetsovne, som kan dække alle dine varmebehov.

VI GØR LIVET NEMMERE FOR DIG

Vi har samlet alt, du har brug for til opvarmning af hjemmet med kvalitetspejse og tilbehør ét enkelt sted – skiftpejs.dk

BEDST I TEST

Vi har testet omkring 200 forskellige pilleovne.

Derfor kan vi tilbyde det bedste på det danske marked. Når du køber skiftpejs.dk, er du sikret top kvalitet med en testvindende pilleovn, som kan dække dine behov for opvarmning.

Varme, hygge & kvalitet

Varme er en nødvendighed – ikke bare for at overleve, men også for at man kan leve godt. Vores dygtige medarbejdere gør deres bedste, så du kan slappe af og nyde varmen fra din pilleovn med en god bog, en TV-serie eller bare sammen med dine nærmeste. Derfor er kvalitet i aller højeste fokus hos skiftpejs.dk – så du rigtig kan nyde livet.

Du finder os på lageret i hobro ring 98554146 først

Aalborg Pejse åbnede forretningen i september 2017 og har siden været Aalborggensernes foretrukne pejsebutik. Forretningen var placeret i Skalborg lige over for Mcdonalds drive in. Aalborg Pejse sælger fremtidens pilleovne, brændeovne, gasovne og elektro-kaminer som noget nyt på markedet. Forretningen har en stor udstilling med pilleovne fra Ecoteck, brændeovne fra HWAM, Wiking og Rais. Der er også et mindre udvalg af gasovne og elektro-kaminer.

Vi kan skaffe stort set alle reservedele, hvis uheldet er ude. Med stor sikkerhed har vi reservedele fra Ecoteck, HWAM, Wiking og Rais – Reservedele fra andre producenter kan sandsynligvis også skaffe, men forhør os gerne først på tlf. 9855 4146 eller e-mail aalborgpejse@gmail.com

Aalborg Pejse – Skiftpejs.dk – CVR: 37350230

Miljø & ansvarlighed

Al vor opvarmning bruger CO₂-neutrale energikilder; træpiller / flis. Træpilleovnen/pilleovn er en fuldautomatisk brændeovn. Pilleovnen benytter Træpiller som Brændsel. Pilleovne kan bruges som primær opvarmning eller som suplerende varme. Træpiller er et lavt miljøbelastende træbrændsel, lavet af sammenpresset savsmuldsaffald fra træindustrien. De miljøvenlige, høj-effektive og lavt-forurenende træpilleovne sikrer en øjeblikkelig og langsigtet forbedring af miljøet og energiforbruget. Vi har forpligtet os at nedbringe CO₂-udslippet og bruge mere vedvarende energi.

DANMARKS BEDSTE PILLEOVNE

Se vores fulde udvalg af pilleovne og tilbehør

DANMARKS BEDSTE PILLEOVNE