Wiking Mini 2 med lave ben

kr. 12.795,00

WIKING Mini 2 er en mindre brændeovn, der vil passe fint ind i et mindre sommerhus, køkken-alrum eller i et kolonihave hus. Med en nominel kW på 4,5 kan ovnen sagtens erstatte en større brændeovn og stadig give den samme varmeeffekt i boligen. Selvom ovnen er af mindre størrelse, er brændkammeret forholdsvist stort og kan stadig tage brændestykker på op til 35 cm.

Alle Wiking ovne er som udgangspunkt lavet af glat, sort pladejern, men med en robust støbejernslåge, der giver stabilitet i brug.
Alle Wiking modellerne har et unikt lukkekrogssystem, der sikre en tæt lukket låge. Lågen åbnes let ved et træk i håndtaget, og når lågen lukkes griber en lukkekrog fat og trækker lågen tæt til.

Alle Wiking modeller er udstyret med bimetalfjeder inde i ovnen, der automatisk regulerer lufttilførslen til brændkammeret ned, når ovnen bliver varm – Dette sikrer en højere brændebesparelse, som er godt for din økonomi og for miljøet. Wiking modeller er også udstyret med et håndtag, der forbliver kold mens ovnen er varm.

Ovnen tilbydes med enten topafgang eller bagafgang. Den kan sættes op på væg med vægbeslag eller den kan stå på sokkel, korte ben eller høje ben.

Varenummer (SKU): Mini2 lave ben Kategori:

Beskrivelse

Wiking Mini 2 – 7 kW

Driftsområde min/maks – 3 – 7 kW
Nominel effekt – 4,5 kW
Virkningsgrad – 83%
Røgafgang – Ø150 mm
Højde til centerafgang bag – 50,4 cm
Min skorstenstræk – 12 Pa
Vægt – 71,2 kg
Lav sokkel vægt – 0,9 kg
Lave ben vægt – 0,8 kg
Høje ben vægt – 2,3 kg
Farve – Sort

Min. Afstand til brændbart materiale:
Bag 12,5 cm
Side 32,5 cm
Front 100 cm
Hjørneplacering 7,5 cm

Dimensioner:
Højde 65,2 cm
Dybde 35,6 cm
Bredde 46,8 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wiking Mini 2 med lave ben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top