Wiking Luma 3 med sideglas

From kr. 19.495,00

WIKING Luma 3 med sideglas er en flot rund brændeovn, der vil tage sig godt ud næsten i hvilket som helst hjem. Ovnen har en høj kW ydelse, så den rigtig kan afgive varme fra sig. Vil være god som supplerende eller primær opvarmning, men kan også købes til hyggeformål.

Alle Wiking Luma modeller er som udgangspunkt lavet af glat, sort pladejern, men med en robust støbejernslåge, der giver stabilitet i brug. Hertil har WIKING Luma 1, 3 og 5 brede sideglas, der giver rig mulighed for at betragte flammerne fra flere sider.
Alle Wiking modellerne har et unikt lukkekrogssystem, der sikre en tæt lukket låge. Lågen åbnes let ved et træk i håndtaget, og når lågen lukkes griber en lukkekrog fat og trækker lågen tæt til.

Alle Wiking modeller er udstyret med bimetalfjeder inde i ovnen, der automatisk regulerer lufttilførslen til brændkammeret ned, når ovnen bliver varm – Dette sikrer en højere brændebesparelse, som er godt for din økonomi og for miljøet. Wiking modeller er også udstyret med et håndtag, der forbliver kold mens ovnen er varm. Wiking Luma gulvmodeller har skruefødder i bunden, som kan justere ovnens højde til fx. klinkegulv eller andre ujævne overflader.

Luma 3, 4, 5 og 6 råder desuden over et praktisk opbevaringsrum under brændkammeret.

Varenummer (SKU): Luma3 Kategori:

Beskrivelse

Wiking Luma 3 – 9 kW

Driftsområde – 4-9 kW
Nominel effekt – 7,0 kW
Virkningsgrad – 81%
Røgafgang – Ø150 mm
Højde til centerafgang bag – 95,3 cm
Min. skorstenstræk – 12 Pa
Vægt – 120 kg
Farve – Sort

Min. afstand til brændbart materiale:
Bag – 12,5 cm
Side – 60 cm
Front – 105 cm
Hjørneplacering 45º – 31,5 cm

Dimensioner:
Højde – 108,4 cm
Dybde – 45,4 cm
Bredde – 53,0 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wiking Luma 3 med sideglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top