Sat Glass

From kr. 21.998,00

Globe Glass er en lækker konvektionsovn, som spreder varmen effektivt. Ovnen konvektionerer både mod front og ovenud. Globe Glass fås med sorte sidepaneler i stål. Når ovnen er slukket, er brændkammeret “usynlig” pga. en buet glaslåge med “magisk” glas, der fremhæver flammen og skjuler brændkammeret. Ovnen fremtræder dermed altid pæn selv efter flere dages drift uden rengøring.

Ovnen har ikke et display, men der medfølger i stedet en fjernbetjening med indbygget dansk sprog (der er dog et nødkommunikations panel på bagsiden af ovnen, som kan benyttes, hvis fjernbetjeningen ikke fungere). I fjernbetjeningen sidder der en rumføler, som ovnen måler og justerer temperaturen efter. Styresystemet kan både køre efter et ugentligt program og køre i moduldrift. Sat Glass kan selv finde ud af at slukke, når der bliver for varmt i lokalet og starte igen, når der bliver køligt. Der tilbydes et WiFi modul til ovnen, som gør det muligt at styre den fra telefonen.

Rengøringen i ovnen er let og overkommelig. Asken fra brændskålen bliver blæst ud under opstart og ved slutrens, og asken ryger ned i bunden af brændkammeret, hvor der en mindre bakke, som opsamler det.

Pilleovnen vil passe fint ind i et kolonihavehus, sommerhus eller et stuerum/køkken alrum. En Sat Glass er en fornuftig og langsigtet investering både for dig og miljøet. Ved skift til pilleovn, kan du spare op til 50 – 70 % på dine varmeudgifter, samtidig med at miljøet skånes for unødig COudslip. Træpiller fylder mindre end træ, og behøver ikke stå indendørs, så længe de blot er dækket for regn og sne, fx med plast over sig.

Varenummer (SKU): Sat Glass Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sat Glass – 7,0 kW

Specifikationer

Effekt (min / max): 2.5 – 7.0 kW
Pilleforbrug (pr. time min / max): 0,60 – 1,70 kg/t
Virkningsgrad:  88,3 %
Røgafgang: Ø 80 mm
Pillemagasin: 15 kg
Brændetid (min / max): 9 – 25 timer
El-forbrug: 46 W
Vægt: 125 kg

Størrelser og dimensioner:

Højde: 1061 mm
Bredde: 446 mm
Dybde: 530  mm
Højde til centerafgang bag: 192 mm

Afstand til brandbart
Side: 250 mm
Bagside: 250 mm
Front: 900 mm
Top: 900 mm

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 53 × 53 × 107,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sat Glass”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top